وکالت در سرقت و دزدی
سرقت یا دزدی در ماده 265 بدین صورت تعریف شده است که سرقت عبارت از ربودن مال متعلق به غیر است . با توجه به این ماده می توان گفت که اگر کسی مال متعلق به فرد دیگری را برباید ، سارق است . متعلق بدون مال به دیگری هم شخص حقیقی مثل افراد در سطح جامعه را شامل می شود و هم اشخاص حقوقی مثل شرکت ها و اموال دولتی را شامل می شود .
وکالت در سرقت و دزدی جرم سرقت مانند هم جرم دیگری برای اینکه شکل بگیرد باید دارای سه عنصر قانونی ، روانی و مادی باشد . در واقع جمع این سه رکن با یکدیگر باعث می شود آنچه ما به آن جرم سرقت می گوییم ایجاد شود.
به طور کلی تقسیم بندی سرقت را می توان در دو دسته در نظر گرفت :
وکالت در سرقت و دزدی سرقت حدی یک نوع از انواع سرقت است که داری است . سرقت حدی دارای شرایط خاصی است . برای اینکه جرم سرقت حدی شکل بگیرد باید تمام شرایط 14 گانه شکل گیری جرم سرقت حدی وجود داشته باشد . در واقع نمی توان شرطی به آن اضافه یا کم نمود . در صورتی که یکی از شرایط جرم سرقت حدی وجود نداشته باشد ، سرقت مستوجب حد نخواهد بود و در سایر دسته های جرم سرقت قرار خواهد .
به سرقتی تعزیری گفته می شود که سارق شرایط سرقت حدی را نداشته باشد . در این صورت قاضی با توجه به نحوه سرقت برای آن مجازات تعیین خواهد کرد . برای مثال کیف قاپی ، یا سرقت همراه با اسلحه یا سرقت همراه با آزار دیگری و …. سرقت تعزیری انواع مختلفی از سرقت را شامل می شود . در واقع در صورتی که ثابت نشود یک سرقت حدی است ، تعزیری در نظر گرفته می شود .
کارشناسان وکالت در سرقت و دزدی در موسسه حقوقی ما آماده اند بهترین خدمات و مشاوره لازم پیرامون جرم سرقت یا دزدی و انواع آن را ارائه دهند .